fbpx

Stjerner i cykelslange – Jul igenbrug

Når folk kommer og besøger os i vores designfirma, er det første de får øje på oftest de smukke stjerner i cykelslange, som vi har hængende ned fra loftet. Egentlig blev de sat op i julemåneden for en sæson siden, men de er ligesom bare blevet hængende og er nærmest blevet en fast del af interiøret – og så ser vi stort på, om det er sommer eller vinter.

Beundret bliver de i hvert fald hele året, og folks reaktioner er de samme:
– “Hvor er de flotte”
– “Hvordan har I lavet dem?”
– “Er det virkelig cykelslange?”
– “Sikke en vild ide”

Og så starter der en lille krea-snak om genbrug, do-it-yourself, og hvad vi har på tapetet lige nu af kreative projekter – og nye ideer opstår: “Du skal altså se nogle skønne julekugler, min mor har lavet”, eller “Kom hjem og se, hvad jeg fundet på loppemarked af gamle juleting fra 50’erne”, eller “Kunne man ikke også lave en skøn lysestage i cykelslange?”. Så hyggeligt og lige i vores ånd.

Genbrugsløsninger – JuleStjerner i cykelslange

Stjernerne i cykelslange hænger smukt i det ene hjørne med udsigt udover markerne og vandet.

Den lille sofa er et modul af en gammel Eilersen-sofa, som vi har haft i mange år – og den havde virkelig set bedre dage og trængte til en make-over.

Vi synes, faconen var fin, så vi nænnede ikke at smide den ud, og derfor gik vi i gang med “sofa-redningsmissionen”:
Med Micheles kyndige skrædderhænder og en god portion tålmodighed fik vi alle tre sofamoduler betrukket med skindtæpper fra vores egen kollektion.

Og med fire nye gummihjul var et nyt multifunktionelt møbel med ét kreeret.

Smukke billeder fra “Nu er det jul igenbrug

Juleinspiration hos Falby Design

Julen er den tid på året, vi holder mest af. Det er en årstid, hvor hygge, tid og refleksion er i højsædet. Her får vi et lille break fra en travl hverdag, og fokus rettes mod ro og nærvær med familie og venner. Højtiden lægger op til hyggelige akti-viteter sammen – at lave hjemmelavet julepynt og pynte hjemmet op, at dække det smukkeste julebord og finde på gaver til hinanden. December måneds traditioner bringer en helt særlig atmosfære, der ikke findes på samme måde resten af året.

Falby Design - Juleinspiration
Falby Design - Juleinspiration

Download en smagsprøve på vores ebog “Nu er det jul igenbrug

Denne bog er en hyldest til denne magi-ske tid, der altid er for hurtigt forbi.

Modtag de første kapitler af ebogen “Nu er det jul igenbrug“.
Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev (Som du selvfølgelig kan afmelde). Vores nyhedsbreve indeholder som regel opskrifter på spændende gør-det-selv projekter og flotte inspirerende billeder.

Nu er det jul i genbrug - ebog af Falby Design
Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev (Som du selvfølgelig kan afmelde). Vores nyhedsbreve indeholder som regel opskrifter på spændende gør-det-selv projekter og flotte inspirerende billeder.