fbpx

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.
Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: https://falbydesign.dk/cookie-declaration/

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
cookiebot.com

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: INFO@FALBYDESIGN.DK. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Falby Design APS
MOGENSTRUPVEJ 7
LYSTRUP STRAND
8961 ALLINGÅBRO

Telefon: +45 86 41 02 33
Email: INFO@FALBYDESIGN.DK

HANDELSBETINGELSER

Det er vigtigt for os, at du modtager den bedste service. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os på info@falbydesign.dk, og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

BETALING:

Der kan betales med Dankort, VisaDankort, Mastercard, Visa elektron & Mobilepay. Alle priser er i DKK. og inkl. moms.

mastercarddankortvisavisaelectronmobilepay

ORDREBEKRÆFTELSE:

Du modtager altid en ordrebekræftelse på dit køb. Dette er din sikkerhed for at vide ordren er gået igennem.

 

FRAGT:

Fragt ved køb under 500 dkk: 39,00 dkk ( gælder i Danmark )
Fragt ved køb over 500,00 dkk : 0,00 dkk ( gælder i Danmark )
Fragt i resten af skandinavien er 150 dkk
Fragt betales af køber.

 

LEVERING:

Varer bliver afsendt hurtigst muligt efter din bestilling. Skulle der mod forventning gå mere end 4 dage efter din bestilling, vil du få besked herom. Såfremt du ikke er hjemme til at modtage din levering, bedes du udfylde felterne vedr. anden leveringsadresse.
Vi benytter GLS Shop Delivery Service. GLS er en fleksibel leveringsform, hvor du kan afhente din pakke i en pakkeshop nær dig.
Når du indtaster din mailadresse og dit mobilnummer, sender GLS automatisk en mail/sms til dig, når din pakke er klar til afhentning.
Alle pakker kan spores via GLS-group.eu

 

LAGER:

Varer kan være i restordre, og i så fald vil dette stå på anført ved det enkelte produkt på webshoppen. Du har mulighed for at forudbestille disse varer, og vi sender dem så snart disse er på lager. Vi trækker først beløbet fra din konto, når varen af afsendt fra vores lager.

 

REKLAMATION, RETURNERING, OMBYTNING

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer skal du kontakte os:
Falby Design – Mogenstrupvej 7 – Lystrup strand – DK- 8961 Allingåbro – email:info@falbydesign.dk P: +45 86410233

 

Når du handler hos falbydesign.dk har 14 dages fortrydelsesret,  hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. Du har 24 måneders reklamationsret.
Varereturnering foregår også til ovennævnte adresse.

 

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 30 dage efter modtagelsen af varen. Du kan informere os på info@falbydesign.dk.

Du kan også vælge at benytte vores returseddel og sende med retur. Det letter ekspeditionen for os.

HENT RETURSEDDEL HER

 

TILBAGEBETALING:

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet.

Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

BEMÆRK:

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi

  • du reelt har taget varen i brug,
  • den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den,
  • du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på
  • du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm

MANGLER I DIT KØB

Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget.

Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til info@falbydesign.dk eller telefonisk på P: +45 86410233

Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser.

Varen skal sendes til:

Falby Design – Mogenstrupvej 7 – Lystrup strand – DK- 8961 Allingåbro –

Når du returnerer varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Derudover vil vi gerne have oplyst dit ordrenummer.

Du skal du afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 

PERSONDATA

Oplysninger afgivet til Falby Designs webshop videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig og du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Disse rettigheder har du efter persondataloven.

Liv i genbrug - ebog af Falby Design

Dowload teaser Liv i genbrug

Modtag de førster kapitler af Liv i genbrug af Karin Falby. Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev, som du selvfølgelig kan afmelde til en hver tid.

Tusind tak for din tilmelding! Du modtager om lidt en mail. Tjek evt din spammappe og tilføj vores mailadresse info@falbydesign.dk til dine kontakter.