fbpx

OM FALBY DESIGN

OM FALBY DESIGN

Falby Design er et designhus, der hylder æstetikken i skandinavisk interiør design og den særlige nordiske stemning.

Vi er en familiedrevet virksomhed, der designer og producerer bolig- og livsstilsprodukter. I vores hyggelige designhus i Østjylland, er vi 5 dedikerede medarbejdere – alle med en forkærlighed for smukt design og interiør. Kollektionerne spænder vidt; fra papirvarer, porcelæn, keramik og boligtekstil til kurvevarer og juleprodukter. Og der kommer hele tiden nye styles til. Alle vores produkter er designet in house af vores dygtige designteam. Høj kvalitet og rimelige priser er nøgleord for vores produkter. Vi har siden 2005 år haft stor succes med både at udvikle designs og levere kollektioner indenfor boligtilbehør til kunder i hele Europa. Vores fokusområde er design og produktion af private label kollektioner til primært større kæder, varehuse og organisationer i ind- og udland. Vi er specialiserede i at designe kollektioner, tilpasset til netop dit brand, og vi kan håndtere processen, lige fra ide på moodboardet, til produktet lander i butikken.

Genbrug og upcycling er vores store passion og vi har fokus på, hvordan vi i kan integrere genbrugs- og bæredygtige elementer i de produkter vi tilbyder. Vi har indtil videre udgivet to bøger om genbrug . Begge bøger giver vores bud på, hvordan du kan indrette et smukt og personligt hjem med genbrugsløsninger. Nu er det jul igenbrug var den første fra vores hånd og nu er e-bogen Liv igenbrug netop udgivet. Bøgerne er skrevet af Karin Falby og du kan læse mere om dem her.

Produkterne overholder EU-standarder og er fremstillet i overensstemmelse med alle Social Compliance standarder.

KONTAKT FALBY DESIGN

Vi holder til mellem skov og strand på det naturskønne Djursland, med udsigt ud over det blå Kattegat og omgivet af en vild natur. Her kan kreativiteten ikke undgå at spire og blomstre.

PRIVATE LABEL

Falby Design in house team har stor erfaring med at designe private label kollektioner, tilpasset dine ønsker og dit udtryk. Vi har siden 2005 år haft succes med, både at udvikle designs og producere produkter indenfor boligtilbehør til førende varehuse, kæder og organisationer i Danmark og Europa. Vi er specialiserede i at designe og producere private label-linjer inden for en bred vifte af produkter af interiør- og boligtilbehør, blandt andet porcelæn og køkkenudstyr, boligtekstil og papirvarer og alt i dekoration til julen. Som noget nyt tilbyder vi alt i hobby & DIY produkter, herunder garn og strik/hækle- tilbehør.

Vi sætter en ære i at designe produkter i høj kvalitet og til gode priser. Design og udvikling af nye produkter sker i tæt dialog og sparring med kunden.

LÆS MERE OM PRIVATE LABEL

Vi er særligt optaget af genbrugstanken. Både genbrug af møbler i traditionel forstand, men vi er især fascinerede af ideen om genanvendelse – det at gentænke et materiale, der allerede er produceret og så genanvende og transformere det til nye smukke møbler og brugsting.