fbpx
“Falby Design er et designhus, der hylder æstetikken i  skandinavisk
interiør design og den særlige nordiske stemning”

Vi er en familievirksomhed, der designer og producerer bolig- og livsstilsprodukter. I vores hyggelige designhus i Østjylland, er vi 5 dedikerede medarbejdere – alle med en forkærlighed  for smukt design og interiør. Kollektionerne spænder vidt; fra papirvarer, porcelæn, melamin, keramik og småmøbler, til boligtekstil, beklædning og børnetøj. Og der kommer hele tiden nye styles til. Alle vores produkter er designet in house af vores dygtige designteam. Høj kvalitet og rimelige priser er nøgleord for vores produkter. Vi har siden 2005 år haft stor succes med både at udvikle designs og levere kollektioner indenfor boligtilbehør til kunder i hele Europa. Vores fokusområde er design og produktion af private label kollektioner til primært større kæder, varehuse og organisationer i ind- og udland. Vi er specialiserede i at designe kollektioner, tilpasset til netop dit brand, og vi kan håndtere processen, lige fra ide på moodboardet, til produktet landet i butikken.

Produkterne overholder EU-standarder og er fremstillet i overensstemmelse med alle Social Compliance standarder. Læs mere om private label

Vi er  inspireret af design fra design 50érne – 60érne og for den tids klare signaturfarver og formgivning. Vi har en forkærlighed for skandinavisk design og vi hylder den nordiske enkelhed og æstetik og tradition for lys og ren interiørdesign, understreget af naturlige materialer, rustikt træ, enkle møbler og den bløde, støvede farvepalet.

Liv i genbrug - ebog af Falby Design

Dowload teaser Liv i genbrug

Modtag de førster kapitler af Liv i genbrug af Karin Falby. Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev, som du selvfølgelig kan afmelde til en hver tid.

Tusind tak for din tilmelding! Du modtager om lidt en mail. Tjek evt din spammappe og tilføj vores mailadresse info@falbydesign.dk til dine kontakter.