fbpx

LOOK BOOK

JUL – LOOK BOOK

På kontoret siger vi altid, at hos os er der jul hele året. Julen er en af vores største sæsoner og derfor er vi travlt optaget med at designe juleprodukter året rundt. Alt fra gavepapir, dåser, juletekstil,  porcelæn, julepynt og meget mere.  Her kan du få en lille forsmag på nogle af de produkter, vi tilbyder, for en hyggelig jul, i smuk nordisk stil.

KLIK PÅ BILLEDET FOR AT SE MERE

BOLIG – LOOK BOOK

Vi har en forkærlighed for skandinavisk design og vi hylder den nordiske enkelhed og æstetik og tradition for lys og ren interiørdesign, understreget af naturlige materialer, rustikt træ, enkle møbler og den bløde, støvede farvepalet. Vi er inspireret af design fra design 50érne – 60érne og for den tids klare signaturfarver og formgivning. Genbrug og upcycling er vores store passion og vores fokus er på, at integrere genbrugselementer i de produkter vi tilbyder.

KLIK PÅ BILLEDET FOR AT SE MERE

Vi er inspirerede af design fra 50érne – 60érne, for den tids klare signaturfarver og formgivning. Vi har en forkærlighed for skandinavisk design og vi hylder den nordiske enkelhed, æstetik og tradition for lys og ren interiørdesign, understreget af naturlige materialer, rustikt træ, enkle møbler og den bløde, støvede farvepalet.

KREA – LOOK BOOK

Vi er glade for at kunne præsentere en helt ny kollektion af fine garner, tilbehør og opskrifter til alverdens kreative DIY projekter, indenfor både strik og hækling. Yndige viskestykker, grydelapper, dækkeservietter, vimpler, julepynt og meget mere.
Vi kan levere mange forskellige typer garn: uld, akryl, sokkegarn, stofgarn og jutegarn – i lækre kvaliteter. Pakket i smuk emballage, tilpasset netop dit udtryk og dit brand.

KLIK PÅ BILLEDET FOR AT SE MERE