fbpx
PRIVATE LABEL
Lookbook 2021 - Interior Design - Falby Design

PRIVATE LABEL

Falby Design in house team har stor erfaring med at designe private label kollektioner, tilpasset dine ønsker og dit udtryk. Vi har siden 2005 år haft succes med, både at udvikle designs og producere produkter indenfor boligtilbehør til førende varehuse, kæder og organisationer i Danmark og Europa. Vi er specialiserede i at designe og producere private label-linjer inden for en bred vifte af produkter af interiør- og boligtilbehør, blandt andet porcelæn og køkkenudstyr, boligtekstil og papirvarer og alt i dekoration til julen. Som noget nyt tilbyder vi alt i hobby & DIY produkter, herunder garn og strik/hækle- tilbehør.

Vi sætter en ære i at designe produkter i høj kvalitet og til gode priser. Design og udvikling af nye produkter sker i tæt dialog og sparring med kunden.

En private label kollektion kan beskrives som en linje af produkter, der er designet og produceret i tråd med den enkelte kundes særlige brandprofil. I dette ligger der også, at vi tilbyder kunden et produkt, der kun findes hos den butikskæde, den er designet til, og derfor ikke på konkurrenternes hylder. Vi leverer både fast sortimentsprodukter og kampagner, der kører i butikkerne i kortere perioder. Det kan være kampagner med temaer som eksempelvis sommerhusliv, skolestart, kontor og opbevaring eller julekampagne, mulighederne er mange.

Foruden selve produkterne er emballagen en vigtig del af en private label kollektion. Vi gør meget ud af indpakning. En smuk emballage er med til at fortælle produktets historie og adskille sig fra konkurrenterne. Når vi arbejder med private label, er kunsten at finde balancen mellem analytisk styrke og kreativitet. Forstået på den måde, at vi med udgangspunkt i den enkelte kundes profil skræddersyr en linje, der er i tråd med det koncept, som kendetegner netop denne kæde. Vi har fingeren på pulsen og ved hvad der rør sig i tidens trends indenfor interiør, design, mode og beklædning. Disse faktorer er medvirkende til, at vores produkter har vist sig at være kommercielle succeser.

KONTAKT FALBY DESIGN

Inspiration

Vi  har stor erfaring med at designe private label kollektioner, tilpasset dine ønsker og dit udtryk.

Vi er inspireret af design fra design 50érne – 60érne og for den tids klare signaturfarver og formgivning. Vi har en forkærlighed for skandinavisk design og vi hylder den nordiske enkelhed og æstetik og tradition for lys og ren interiørdesign, understreget af naturlige materialer, rustikt træ, enkle møbler og den bløde, støvede farvepalet.

LÆS MERE OM FALBY DESIGN

Falby Design - Private label i interiør i accessories

Vi sætter en ære i at designe produkter i høj kvalitet og til gode priser. Design og udvikling af nye kollektioner sker i tæt dialog og sparring med kunderne.

Lookbook 2021 - Interior Design - Falby Design