fbpx
SEASON1finaltavleOFFICE-sarasaraSlidesmars2018-ny6
FALBY DESIGN in house team har stor erfaring med at designe private label kollektioner, tilpasset dine ønsker og dit udtryk. Vi har siden 2005 år haft succes med, både at udvikle designs og producere produkter indenfor boligtilbehør til førende varehuse, kæder og organisationer i Danmark og Europa. Vi er specialiserede i at designe og producere private label-linjer inden for en bred vifte af produkter af interiør- og boligtilbehør, blandt andet porcelæn og køkkenudstyr, boligtekstil og papirvarer, samt beklædning, børnetøj og accessories. Vi sætter en ære i at designe produkter i høj kvalitet og til gode priser. Design og udvikling af nye produkter sker i tæt dialog og sparring med kunden.
11finaltavleOFFICE-sarasaraSlidesmars2018-ny7

En private label kollektion kan beskrives som en linje af produkter, der er designet og produceret i tråd med den enkelte kundes særlige brandprofil. I dette ligger der også, at vi tilbyder kunden et produkt, der kun findes hos den butikskæde, den er designet til, og derfor ikke på konkurrenternes hylder. Vi leverer både fast sortimentsprodukter og kampagner, der kører i butikkerne i kortere perioder. Det kan være kampagner med temaer som eksempelvis sommerhusliv, skolestart, kontor og opbevaring eller julekampagne, mulighederne er mange.

Foruden selve produkterne er emballagen en vigtig del af en private label kollektion. Vi gør meget ud af indpakning. En smuk emballage er med til at fortælle produktets historie og adskille sig fra konkurrenterne. Når vi arbejder med private label, er kunsten at finde balancen mellem analytisk styrke og kreativitet. Forstået på den måde, at vi med udgangspunkt i den enkelte kundes profil skræddersyr en linje, der er i tråd med det koncept som kendetegner netop denne kæde. Ydermere har vi fingeren på pulsen og ved hvad der rør sig i tidens trends indenfor interiør, design, mode og beklædning. Disse faktorer er medvirkende til, at vores produkter har vist sig at være kommercielle succeser.

FOR MERE INFORMATION OM PRIVATE LABEL
|   Kontakt: Sara Falby | E-mail: sara@falbydesign.dk  |
Liv i genbrug - ebog af Falby Design

Dowload teaser Liv i genbrug

Modtag de førster kapitler af Liv i genbrug af Karin Falby. Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev, som du selvfølgelig kan afmelde til en hver tid.

Tusind tak for din tilmelding! Du modtager om lidt en mail. Tjek evt din spammappe og tilføj vores mailadresse info@falbydesign.dk til dine kontakter.