fbpx

BOLIGBØGER OM GENBRUG

LIV I GENBRUG

Boligbogen Liv i genbrug er en inspirerende billedfortælling illustreret med 208 farvefotos af smuk og æstetisk indretning i uhøjtidelig skandinavisk stil.

Bogen er fuld af inspiration til, hvordan du kan indrette et smukt og personligt hjem med genbrug og genanvendelige materialer, og så er den krydret med hyggelige fortællinger, små anekdoter, finurlige detaljer og flot grafik.

Gennem tekst og billeder får du og din familie bud på, hvordan I kan indrette jer med genbrugsløsninger – i takt med årets gang og årstidernes skiften, både inde og ude. Bagerst i bogen finder du også nogle konkrete anvisninger på, hvordan du selv kan lave nogle af de ting, der er vist i bogen. Giv liv til genbrug.

TAG ET SMUGKIG I BOGEN HER

NU ER DET JUL IGENBRUG

En julebog om gaver, dekoration og indretning med genbrugsmaterialer – i smuk nordisk stil.

Julebogen NU ER DET JUL IGENBRUG er en hyldest til julen. En magisk tid, hvor hyggen, nærværet og det at være sammen med vore kære er i højsædet.

Bogen er en inspirerende billedfortælling illustreret med 220 farvefotos af smuk natur og indretning i den uhøjtidelige skandinaviske stil, og så er bogen krydret med små hyggelige julefortællinger, finurlige detaljer og flot grafisk design – alt sammen for at give dig kreativ inspiration til, hvordan du og din familie kan skabe en smuk og hyggelig jul i genbrugets tegn.

Her finder du masser af tips og ideer til julepynt og boligdekoration samt ideer til skønne hjemmelavede og personlige gaver – kun lavet af genbrugsmaterialer.

Bagerst i bogen finder du de konkrete opskrifter og anvisninger på, hvordan du selv kan lave mange af de ting, der er vist i bogen, og tage på julerejse i genbrugets muligheder.

TAG ET SMUGKIG I BOGEN HER