Bestil Falbys Julebog, nu er det jul igenbrug, og støt Dansk Folkehjælp med 100 DKK

 

 

Falby Design har indgået et samarbejde med Dansk Folkehjælp – en organisation, hvis formål er at hjælpe de tusinder af socialt og økonomisk dårligt stillede i Danmark – både børn og ældre.

JULEHJÆLP – KØB FALBY´S HYGGELIGE JULEBOG OG STØT UDSATTE FAMILER TIL AT FÅ EN BEDRE JUL

Et stigende antal børn i Danmark holder ikke jul i år, fordi deres forældre ikke har råd. Ved køb af støtteprodukter fra Falby Design gør du en stor forskel for et barns jul. For hver 1.500 kr., vi samler ind, hjælper Dansk Folkehjælp en børnefamilie med mad og julegaver – så også de kan få en glædelig jul.

Vi, i Falby Design, har i år besluttet at donere 100 kr. hver gang vi sælger et eksemplar af vores hyggelige julebog ” Nu er det jul igenbrug”. Samtidig tilbyder vi bogen til en særlig kampagnepris på 299 DKK ( normalpris 349 DKK) Du får altså både et godt tilbud på bogen OG får mulighed for at støtte udsatte familier i Danmark til at holde en bedre jul.

DU FINDER JULEBOGEN HER:

 

a3-plakat-diy-bog1

  opslag-udvalgte-low-ress-spread-1 opslag2-udvalgte-low-ress-spread-2 opslag3-udvalgte-low-ress-spread-3 opslag5-udvalgte-low-ress-spread-5 opslag6-udvalgte-low-ress-spread-6  opslag8-udvalgte-low-ress-spread-8 opslag9-udvalgte-low-ress-spread-9 opslag10-udvalgte-low-ress-spread-10