dansk-Box 675 x 300 px LOW

Falby Design har indgået et samarbejde med Dansk Folkehjælp – en organisation, hvis formål er at hjælpe de tusinder af socialt og økonomisk dårligt stillede i Danmark – både børn og ældre.

JULEHJÆLP – KØB FALBY´S HYGGELIGE JULEBOG OG STØT UDSATTE FAMILER TIL AT FÅ EN BEDRE JUL

Et stigende antal børn i Danmark holder ikke jul i år, fordi deres forældre ikke har råd. Ved køb af støtteprodukter fra Falby Design gør du en stor forskel for et barns jul. For hver 1.500 kr., vi samler ind, hjælper Dansk Folkehjælp en børnefamilie med mad og julegaver – så også de kan få en glædelig jul.

Vi, i Falby Design, har i år besluttet at donere 100 kr. hver gang vi sælger et eksemplar af vores hyggelige julebog ” Nu er det jul igenbrug”. Samtidig tilbyder vi bogen til en særlig kampagnepris på 299 DKK ( normalpris 349 DKK) Du får altså både et godt tilbud på bogen OG får mulighed for at støtte udsatte familier i Danmark til at holde en bedre jul.

DU FINDER JULEBOGEN HER:

SE OGSÅ VORES FINE OFFICE-KIT MED STØTTE TIL DANSK FOLKEHJÆLP – BESTIL DET HER

Alt hvad du måtte have brug for til dit hjemmekontor. Super fine og brugbare produkter til billige priser. Kuglepenne, post-its, plastlommer, clips og meget mere. Du får meget for pengene her og til en pris af kun 299 DKK – og samtidig støtter du Dansk Folkehjælp med 50 DKK, hver gang du køber et office-kit.

Bemærk, varen er først på lager start december, så vi sender primo december. Vi trækker først pengene på din konto, når varen afsendes.

DANSK FORLKEHJÆLPS JULEHJÆLP BESTÅR AF:

Kolonialvarekurv til en værdi á 500 kr.
1 x gavekort til børnene til legetøj værdi á 500 kr.
1 x gavekort til børnene til sportstøj værdi á 500 kr.

OM DANSK FOLKEHJÆLP 

Dansk Folkehjælp er en landsdækken­de, frivillig humanitær organisation, som yder hjælp til udsatte mennesker i Danmark og udlandet. Det grønne kors er deres kendetegn, hvor frivillighed, solidaritet med de svageste, og bære­dygtighed i arbejdet er de grund­læggende elementer.

Ud over at være fortaler for de svage­ste er det en organisation med plads til forskellighed, der i gennemførelsen af arbejdet tør gå nye veje. Dansk Folkehjælp har 50 lokalafdelinger fordelt rundt om i Danmark og 3.500 medlemmer, der arbejder frivilligt for den vigtige sag.

DER ARBEJDES INDENFOR TRE FORSKELLIGE OMRÅDER

Frivilligt socialt arbejde i Danmark
Førstehjælp og forebyggelsesinitiativer i Danmark
Internationalt med katastrofe-og udviklingsbistand i en række af verdens brændpunkter.

LÆS MERE OM DANSK FOLKEHJÆLP HER