fbpx

Sommerhus udlejning ved Nørlev Strand

Når du første gang træder ind i vores sommerhus ved Vesterhavet, vil vi gerne give dig følelsen af at være på et gammelt Dansk Badehotel. Her hersker en rolig atmosfære og ægte feriestemning. Huset er pænt renoveret og æstetisk indrettet i den skønne nordiske stil. Lyst og lækkert med lyse tekstiler, loppefund, vintage møbler og antikke brugsting – en skøn oase, hvor man kan slappe af, lade op og hvor der er masser af plads til hele familiens aktiviteter.

VIGTIGT! Det er muligt at leje hele huset, og det er også muligt at leje en afdeling af huset ad gangen, da huset er delt op i 2 afdelinger, som fungerer som ferielejligheder. Lejer man kun en af afdelingerne skal man være indstillet på at bo tæt op ad en anden familie, som man gør i en ferielejlighed. Huset er perfekt, hvis man vil to mindre familier afsted sammen, men gerne vi bo i hver sin afdeling – men egner sig også godt til en storfamilie, hvor man benytter hele huset.

Hele huset er ca. 230 m2. På en grund på 2500 m2.

Sommerhus udlejning ved Nørlev Strand

Praktisk info & Priser

Huset forventes efterladt i den stand, man modtager det i. Det vil sige, at vi forventer, at det leveres pænt og rengjort. Man kan dog vælge at tilkøbe slutrengøring, hvor gebyret så tillægges det samlede beløb.

Hvis man lejer begge afdelinger er prisen 11.000 DKK plus slut-rengøringsgebyr på 750 DKK

Syd/vest – afdelingen: Pris for en uge: 7000 DKK pr. uge plus slut rengøringsgebyr på 500 DKK

Syd/øst – afdelingen: Pris for en uge: 6000 DKK pr. uge plus slut-rengøringsgebyr på 500 DKK

Betaling: 50% ved bestilling og 50 % 8 dage før ankomst
Indtjekning: lørdag kl. 15.00 udtjekning: lørdag kl. 10.00

Om nærområdet: Der er 300 m til Vesterhavet, ca. 8 km til hyggelige Lønstrup. Der er 2 km til Skallerup Klit Feriecenter – igennem et hyggeligt sommerhusområde.

SYD/ØST AFDELINGEN – CA. 115 M2.

Afdelingen består af en spisestue med stort spisebord og her er brændeovn. Der er af 2 værelser med 2 sengepladser i hvert værelse. Et stort køkken med spiseplads og en lys Tv- stue med daybed, hvor den kan redes op til 2 ekstra sovepladser. Her er et stort badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler, og yderligere et mindre toilet lige ved soveværelserne. Der er adgang en stor åben terrasse mod syd.

Der er tv med Viasat og internet.

Pris for en uge: 6000 DKK pr. uge plus rengøringsgebyr på 500 DKK

SYD/VEST AFDELINGEN – CA. 115 M2.

Afdelingen består af 3 værelser, en stue med stor muret pejs og et stort køkken/ alrum, stort badeværelse med toilet og bruser samt vaskemaskine og tørretumbler.

Der er tv med Viasat og internet.

Pris for en uge: 7000 kr plus rengøringsgebyr på 500 kr.

KONTAKT OS VEDRØRENDE LEJE AF SOMMERHUS

E: falbysommerhus@gmail.com

Lej sommerhus ved Nørlev Strand

Indretning med genbrugsløsninger og genanvendelige materialer

Lej sommerhus ved Nørlev Strand